Blog

Voltál már úgy, hogy nagyon meg akartál oldani egy helyzetet, de nem tudtad, hogyan állj neki? Én igen.

Mikor túl sok az elvárás, anyának leni, üde társnak, energikus háziasszonynak, teremtő Nőnek. Mindezt úgy, hogy mindenki elégedett legyen veled, gyermekeid, párod, főnököd vagy ügyfeleid és közben harmóniában legyél magaddal, cseppet sem egyszerű feladat, egyensúlyozni ebben a "kötéltáncban".

PCOS (Polycystás Ovárium Szindróma) lelki okainak megértése komplex és több tényezőt is magában foglal. Fontos megjegyezni, hogy a PCOS kialakulása genetikai és endokrin tényezőkön alapul, azonban lelki tényezők is hozzájárulhatnak a betegség kialakulásához vagy súlyosbodásához.

Szeretném, ha PCOS.-ben érintett hölgytársaim eszközt kapnátok a kezetekbe. Erről szól szeptember 11-én Megoldások a PCOS- re Webinár. Mivel várlak benneteket? Átfogó képet kaptok a PCOS. szindrómáról, kialakulásának okairól, és arról, hogyan gyógyulhattok ebből sokakat érintő női kihívásból. Lehet, hogy már sok helyen próbálkoztatok és nem hozta...

Csak úgy, mint a PCOS. Hasonló mindenkinél, de mégis mindenki története más. A szeptember viszont RÓLUNK szól. Rólad, aki 1 vagy a 10-ből, így minden okod megvan arra, hogy várd és elvárd, hogy ehhez igazodjon az életminőséged, az igényeid, a tudásod. Ebben tudlak támogatni, fogni a kezed, akkor is, ha csak most tudtad meg, hogy PCOS-ed van és...

Biztosan csak számok lesznek, amelyet most fogsz tőlem hallani, de kérlek gondolkozz el rajta. Számomra annyira ijesztő volt ezt olvasni.2014-ben a felnőttek 39%-a volt túlsúlyos, és ebből a férfiak 38%-át, a nők pedig 40%-át tették ki. Szintén ebben az évben 41 millió 5 év alatti gyermek küzdött a túlsúly vagy elhízás problémájával.

Köszönöm, hogy belevágtál. Köszönöm, hogy végre figyeltél a tested és lelked jelzéseire, és mertél változtatni. Tudom, hogy mennyire féltél, hogy nehéz lesz. Tudom, hogy mennyire tanácstalan voltál, hogy hogyan indulj el. Nem is mertél egyedül belevágni. Köszönöm, hogy felkerested azokat a szakembereket, akik segítettek megérteni mi történik a...

Sziasztok!Dr. Semjéni Mariann vagyok, és egy fantasztikus lehetőségre invitállak benneteket, ami segíthet abban, hogy átvegyétek az irányítást az életetek felett, mégpedig a PCOS-szel szemben!

Lehet-e egyszerű az, ha gyökeresen meg kell változtatnod az életmódodat?Az én tapasztalatom az, hogy IGEN, LEHET.Nos, beszéljünk egy kicsit erről.