Szolgáltatások


PCOS Életmód kialakítása

A PCOS-ről egyre többet beszélünk, és nekem nagyon jól esik. Amikor én kezdtem a PCOS utamat, kicsit több, mint 20 éve akkor alig volt magyar információ, így külföldi tudományok kutatási eredményekre tudtam építeni.

A PCOS a fogamzóképes nők 10%-át minimum érinti, de egyre nagyobb arányt mutat a nők körében. A női meddőség körülbelül 70%-ért a PCOS felel Számomra ezt azt jelenti, hogy kiemelten kell foglalkozni a témával, és komolyan kell venni. És te, ha benne vagy, akkor pontosan tudod, hogy igazam van.

A PCOS életmód valójában összetett, és messze túlmutat az étkezésen. Sokan csak addig jutnak, hogy megválogatják a szénhidrátokat, de az igazán jól működő PCOS életmód ettől sokkal több. Nincs egyenétrend, hiszen maga a policisztás ovárium szindróma is számtalan arcát tudja mutatni. 

Jó hír, hogy vannak alapelvek, amelyekre építhetünk, de mindenkinek egyéni életritmusa, célja, és tünetei vannak, így ezekre tekintettel kell lennünk.

Ráadásul a 20 éves tapasztalataim, és a szakmai tudásom alapján bátran kijelenthetem, hogy azoknak megy jól, akik tudják, hogy mi miért történik, mit miért érdemes változtatnunk, és ezt a tudást érdemes kombinálnunk a gyakorlattal. Ez egy tanulási folyamat, de ha egyszer megtanultuk kezelni a PCOS-t akkor folyamatosan jól tudunk együttélni vele. Erről a tanulásról szól a PCOS Online programok.


Babaváró Hormonális Rendrakás

Mi okozhatja hormonális oldalról a zavarokat? Lehet szó endometriózisról, PCOS-ről, stressz okozta hormonális eltérésekről, pajzsmirigy alulműködésről, vagy épp Hashimoto-ról. Mind kialakíthatnak olyan hormonális hátteret, ami miatt nem sikerül a gyermekvállalás. Ebben hatalmas szerepe van az életmódnak amit élünk, és nem csupán az étkezés, de minden más is.

Mit tehetünk? Átnézzük együtt az életedet:

Hogyan néz ki a gyakorlatban?


PCOS Tudástár és Étrend

3 hónapos önállóan feldolgozható programom segítégével elkezdheted a PCOS életmódot. A kezdő beszélgetés után összeállítom neked az állapotodhoz és céljaidhoz igazodó mintaétrendedet 3 hónapra.

Az étrend mellé 5 modulból, több, mint 25 videóból álló oktatást is kapsz, ami részletesen elmagyarázza a PCOS alapjait, a PCOS rövid és hosszútávú hatásait és azok kivédésének vagy a folyamat lassításának lehetőségeit, a megfelelő étkezési alapelveket, feltárja az alkalmazható étrendkiegészítőket, gyógynövényeket és fűszereket tüneteidnek és céljaidnak megfelelően. A program végén pedig nőgyógyász-endokrinológus kolléga segít még jobban elmélyedni a PCOS körbejárásában 2 videós lecke segítségével.

Önállóan feldolgozható anyag, de nem engedem el a kezed, így ha konzultációra van szükséged közben, akkor kérhetsz konzultációs segítséget, 50%-os kedvezménnyel.

Akkor javaslom ezt a programot, ha szeretnéd rendbetenni a policisztás ovárium szindrómával kapcsolatos tudásodat, de nincs időd hetente konzultálni, vagy egyéni tempóban szeretnéd feldolgozni az anyagokat. Fontos, hogy a mintaétrendnél nem tudom figyelembe venni az esetleges ételintoleranciákat, és ízléspreferenciákat, csak részlegesen, azonban az állapotodnak megfelelő étrendet állítom neked össze. Az étrend az egyik legfontosabb alappillére a PCOS életmódnak, ha ezt nem rakjuk rendbe, akkor folyamatos küzdelem lesz a PCOS elleni folyamat. Azonban ha egyéni étrendet szeretnél és hetente konzultálni, akkor válaszd a folyamatos együttműködést igénylő PCOS Magic Club programot, mert az lesz a neked való megoldás.


PCOS Kalauz

A 8 részes videós oktatással megértheted mi miért történik, mi a hormonális eltérések oka és összefüggései. Mintaétrendemmel meglátod, mi a jelentősége az étkezésed menstruációs ciklushoz való igazításához, feladatokkal, és kihívásokkal segítelek, motivállak, és egy ingyenes konzultációval várlak a program végén, ahol meg tudjuk beszélni a felmerülő kérdéseidet. A programot azoknak ajánlom, akiket nemrég diagnosztizáltak PCOS-sel és szeretnének tisztábban látni, hiteles információk alapján elindulni a megfelelő életmód kialakításában. Az alapokra van szükségük, mert sokkolta őket, micsoda következményekkel járhat a PCOS, és fogalmuk sincs merre induljanak. A képzés árának kifizetése után és azonnal megkapod a teljes anyagot, amit önállóan, a saját tempódban tudsz feldolgozni, a végén pedig tudsz kérni ingyenes konzultációt.


PCOS Magic Club

A program része még:


Igazi mélyvíz. Azoknak, akik elhatározták, hogy jól szeretnék csinálni a PCOS életmódot minden részletében.


A Magic Club 3 hónapos ideje alatt 5 modulban, közel 30 videós leckében tanítalak meg a policisztás ovárium szindróma részleteire és a megfelelő életmód kialakítására.