Vívd meg a harcod szelíden

2023.09.11

Mikor túl sok az elvárás, anyának leni, üde társnak, energikus háziasszonynak, teremtő Nőnek. Mindezt úgy, hogy mindenki elégedett legyen veled, gyermekeid, párod, főnököd vagy ügyfeleid és közben harmóniában legyél magaddal, cseppet sem egyszerű feladat, egyensúlyozni ebben a "kötéltáncban". 

Lenézel és szédülsz! Szédít, az elvárások mélysége…. Bizonytalan vagy és félsz…. 

Csak nézz előre bátran és menj, itt vagyok Melletted és fogom a kezed. Igen, menj előre bátran, hiszen képes vagy rá!

Ha jó az energiaszinted, ha rendben van az önbecsülésed és egészséged, igen is lehetséges. Tedd magad az első helyre, szánj egy pici időt magadra… Mért? 

Ha Te jobban vagy, akkor jobban tudod vinni a "terheket", lassan észre fogod venni, hogy ami korábban nyomasztó elvárás és teher volt, a feladattá szelídül. Onnan tudod, hogy kezdesz jól lenni, hogy ami feladat az szépen szolgálattá változik. Hölgyek egészségével foglalkozom, segítek rendbe tenni a hormonegyensúlyt, inzulinrezisztenciát, személyre szabott étrendet készíteni számotokra, meddőséget kezelni és a PCOS szindrómát legyőzni! 

Egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb Női társadalmat szeretnék látni és benne élni, hiszek abban, hogy figyelnünk kell magunkra és egymásra. Igen, magatokra kedves Hölgytársaim és barátnőitekre, kolleganőitekre, szomszédasszonyaitokra….. 

Ha szeretnél egy olyan Női közösséghez tartozni, akik elkötelezettek a saját egészségük jobbá tételéért, akik segítik egymást, legyél ott mai Webináromon, Akkor is ajánlom a részvételt, ha nem vagy érintett a PCOS-ben, hiszen kapcsolódhatunk, és a fenti női témák (hormonegyensúly, inzulinrezisztencia, személyre szabott étrend, meddőség) valamelyikében, segítségedre lehetek.