Nők vagyunk...Hasonló igényekkel, de mégis mindannyian mások

2023.09.02

Csak úgy, mint a PCOS. Hasonló mindenkinél, de mégis mindenki története más. A szeptember viszont RÓLUNK szól. Rólad, aki 1 vagy a 10-ből, így minden okod megvan arra, hogy várd és elvárd, hogy ehhez igazodjon az életminőséged, az igényeid, a tudásod. Ebben tudlak támogatni, fogni a kezed, akkor is, ha csak most tudtad meg, hogy PCOS-ed van és szinte sokkot kaptál, és akkor is, ha már felvetted a kesztyűt, hogy átvedd az irányítást a tünet együttes felett. 

20 év saját PCOS tapasztalatomat, több mint 15 év szakmai érdeklődésemet, több évnyi tanácsadói tudásomat, 15 éves gyógyszerészi, és végzős dietetikusi tudásom legjavával tudlak támogatni, mert a célom az, hogy TE ne keringj a rendszerben, ne fuss felesleges köröket, hanem vedd komolyan, mert én is komolyan veszlek. Hogyan tudlak támogatni? 

A PCOS Kalauz letölthető videós oktató anyaggal megértheted, hogy mi történik veled, és elindulhatsz az úton az egészséged felé. Megtudhatod, hogy mely hormonoknak mi a szerepe a testedben, hogyan függ össze az IR a PCOS-sel, mi okozhatja a tesztoszteron szintjének az emelkedését, mire kell hosszútávon figyelned, és mit tehetsz magadért az étkezés, a mozgás, a stresszoldás, és a környezeti ártalmak területén. Haladj a saját tempódban a leckékkel, vedd végig a feladatokat, hogy elmélyíthesd a tudásodat és kezdd el élni azt az életet, ami segít a tünetek leküzdésében. 

A PCOS Magic Club igazi elszánt életmódváltóknak való. Neked, ha szeretnél személyes mentorálassal egybekötött oktatást, ahogy ne csak cselekedj, de meg is értsd, mit miért teszünk jól vagy rosszul. A 12 hét alatt segítek megérteni, hogy mi történik a testedben és miért, világosan látni fogod a számodra legjobb étkezési módszert, amit be is gyakorolhatsz a segítségemmel, ideálisan lesznek beállítva az étrendkiegészítők. SŐT, ezután te magad is magabiztosan fogsz tudni igazodni a tüneteidhez, tudni fogod mikor mit tegyél, egyél, hogy elérd a céljaidat. A magabiztos, nőies új TE nem fog megijedni a tünetektől, hiszen Rády Eszter pszichológus segítségével megértheted, hogy mi játszódik le a lelkedben a diagnóziskor és az életmódváltáskor. Mindemellé pedig dr. Gődény Sándor valóra váltja azt az álmod, hogy egy endokrinológus-nőgyógyász végre részletesen, több órán át elmagyarázza a PCOS-t.