Életmódváltás Egyszerűen

2023.08.12

Lehet-e egyszerű az, ha gyökeresen meg kell változtatnod az életmódodat?Az én tapasztalatom az, hogy IGEN, LEHET.Nos, beszéljünk egy kicsit erről.  

Nyilván van oka, hogy ezt most olvasod. Valami miatt kialakult nálad a mostani állapotod, lehet, hogy ez "csak" inzulinrezisztencia, de lehet, hogy PCOS, vagy épp a teherbeeséssel küzdesz.

Ha változtatni szeretnél, és magasabb szintre emelni az egészségtudatosságodat, íme pár dolog, amit a PCOS Magic Club étkezési módszerről tudni érdemes.

Lépésről-lépésre: Ha te brutál egészségtelenül élsz, naponta eszel gyorsétteremben, alig mozogsz, és sok egészségkárosító szokásod van, akkor nem lehet egyik pillanatról a másikra könnyen váltani.

Tiszta sor. Ilyenkor érdemes és eredményes, ha először a megszokott ízeket megtartjuk, de egészségesebb, kézműves, majd otthon készült változatokat viszünk be az étrendbe. Ha megtanulod, hogyan lehet egy egészséges hamburgert elkészíteni, rájössz, hogy ez mennyire egyszerű, finom és lelkiismeret furdalás nélkül megehető. 

De beszélhetünk fagyiról, gyrosról, vagy épp rántott csirkéről is.Aztán egyre több ízt behozunk, egyre egészségesebbeket.És ezt TI szoktátok kérni, mert egyre jobban vagytok, és egyre inkább efelé szeretnétek haladni. Lépésről-lépésre 

Időmenedzsment: Azt gondolod, hogy sok idő a főzés? Miközben ezt írom, egy finom ebéd készül mellettem, és nincs szakácsom Ráadásul 2 napra. A legtöbb egészséges étel nálam pár lépésben elkészíthető, nem igényel séf tudást, és sok különleges alapanyagot.Végtelenül gyakorlatias vagyok, csak van fantáziám és tudásom is. 

A vállalkozásom összetett, az ételeim nem.Gyereket nevelek, vállalkozást viszek, egyetemre járok.Nyilván nincs időm órákat a konyhában tölteni, ha élni is szeretnék.A legtöbb vendégem egy hét alatt belerázódik az új időbeosztásba, de ez nem csak az ételeken múlik, hanem abban is, hogy a PCOS Magic Club kurzus személyiségfejlesztéssel és időmenedzsmenttel kezdődik. Vagyis meg vannak az alapok, amelyek előre visznek.

Költségek: Nem. Nem költségesebb, hanem struktúráltabb a bevásárlás. Ha nem találomra veszel meg ételeket, étrendkiegészítőket, akkor nem hogy többet költesz, hanem egyenesen gazdaságosabb vagy. Miért? 

Mert az egészségesebb ételek táplálóbbak. Nem fogsz sóvárogni a gyorsételek, a chips-ek, édességek után. Nem fogsz étteremből rendelni horror pénzekért, és nem veszel meg mindent, így minimalizálhatod a maradékképzést is. Ráadásul megtanítom neked, hogy milyen étrendkiegészítőket érdemes szedned az állapotodnak megfelelően, így nem lesznek soha be nem szedett csodabogyók a polcodon, és a pénztárcádban is több marad, például kondi bérletre, vagy masszázsra. 

Jól hangzik, nem? Bonyolult? Nem. Csak elhatározás és egy mentor kérdése.

Ha szeretnéd elsajátítani te is ezt a szemléletmódot, és szeretnéd tudni a következő lépést, akkor figyelj, mert a következő posztomban egy ingyenes webinárra invitállak, ahol pont ezekről lesz szó.