Voltál már úgy...

2023.10.14

Voltál már úgy, hogy nagyon meg akartál oldani egy helyzetet, de nem tudtad, hogyan állj neki? Én igen. 

A legjobb döntésem az volt, hogy olyan emberhez fordultam, aki gyakorlatban segített, ott volt velem, és fejlődhettem általa. 

Voltál már úgy, hogy megköszönték azt, hogy ajánlottál valakit, aki aranyat ért a másiknak? Lehet, hogy éveket spóroltál meg neki egy probléma kapcsán.Voltál már úgy, hogy neked segítettek? 

Voltál már úgy, örültél annak, ahogy a barátnőd szépen elkezdett jobban lenni, mert mutattál neki egy információt, programot, ahonnan tanulni tudott?Voltál már úgy, hogy valaki kerülte a baba témát, mert kínos volt a küzdelmeiről mesélni? Aztán örültél vele, mert láttad ahogy nő a pocakja? Kiderült, hogy az oldaladat böngészve talált rá egy megosztásodra, ami végre hatékony segítséget kínált. 

Örültél-e már annak, amikor a baráti társaságból valaki ragyogni kezdett, tele lett önbizalommal, helyretette a nőiességét, és végre nyitott lett a világra és férfiakra?Szeretette meg valaki veled az egészséges ételeket, amelyekről eddig azt hitted unalmasak?Volt már úgy, hogy mindez amit leírtam valójában a te küzdésed, és a te lehetőséged a változásra? 

A 4 hetes PCOS Kalauz Program elindul, ahol vezetve vagy, támogatva, segítve hogy jobban légy, hogy elindulj, hogy ragyogj. Vagy te, vagy a barátnőd.Érdekel? Oszd meg azzal akinek szüksége van rá.