Webinár - Megoldások a PCOS- re

2023.09.05

Szeretném, ha PCOS.-ben érintett hölgytársaim eszközt kapnátok a kezetekbe. Erről szól szeptember 11-én Megoldások a PCOS- re Webinár. Mivel várlak benneteket? Átfogó képet kaptok a PCOS. szindrómáról, kialakulásának okairól, és arról, hogyan gyógyulhattok ebből sokakat érintő női kihívásból. Lehet, hogy már sok helyen próbálkoztatok és nem hozta el a várt eredményt számotokra? Akkor tartsatok velem szeptember 11.-én Webináromon! Olyan eszközt-eszközöket mutatok számotokra, melyekkel hatékony változathattok a jelenlegi életminőségeteken. Várlak benneteket a PCOS. Kalauz anyagommal, ami interaktív módon, átfogó képet ad a PCOS. szindróma kialakulásáról(lelki és élettani okokról ), az abból való kiútról, étrenddel, videóval színesítve. 

A PCOS. Kalauz figyelembe veszi a mai kor legfőbb problémáját, az időhiányt, a megvásárolható anyag 2 hét alatt, heti egy két óra időráfordítással széles képet ad számodra, a szindrómáról és az onnan kivezető útról. 

A PCOS Kalauz letölthető videós oktató anyaggal megértheted, hogy mi történik veled, és elindulhatsz az úton az egészséged felé. Megtudhatod, hogy mely hormonoknak mi a szerepe a testedben, hogyan függ össze az IR a PCOS-sel, mi okozhatja a tesztoszteron szintjének az emelkedését, mire kell hosszútávon figyelned, és mit tehetsz magadért az étkezés, a mozgás, a stresszoldás, és a környezeti ártalmak területén. Haladj a saját tempódban a leckékkel, vedd végig a feladatokat, hogy elmélyíthesd a tudásodat és kezdd el élni azt az életet, ami segít a tünetek leküzdésében. 

Mivel szeptember a PCOS. hónapja, ezért egy még átfogóbb lehetőséget is mutatok számotokra. A PCOS Magic Club igazi elszánt életmódváltóknak való. Neked, ha szeretnél személyes mentorálassal egybekötött oktatást, ahogy ne csak cselekedj, de meg is értsd, mit miért teszünk jól vagy rosszul. Érintőlegesen erről is beszélek a Webináromon, mert ennek a programnak egy külön eseményt szervezek szeptember második felében. Munkám egyben a hivatásom! Szeretném, ha a hölgytársadalom egészségesebb és virágzóbb lenne! 

Ha érdekel a téma vagy van olyan ismerősöd akit érint, tegyetek szabaddá magatokat 2023. Szeptember 11.-én 18h-tól. A Hivatkozás gombra kattintva tudsz regisztrálni, hogy megkaphasd a Webinár előtt a feladatsort és utána pedig az ingyenes konzultációt.Várlak benneteket szeretettel.