Táborok


Hormonális Rendrakás Táborok

Mit szólnál ahhoz, ha nyugodt, csendes, meseszép környezetben 3- vagy 4 napos táborokban megtudnál magadról, a tested működéséről, és a nőiességedről annyi mindent, hogy helyrehozzuk együtt a hormonális problémáidat, és készen állj a babavállalásra is?

Az Zempléni tájegység varázslatos szépségében, a természet szívében, olyan női táborokat szervezek, amelyeket pontosan azoknak a nőknek szántam, akik a teherbeesés nehézségeivel küzdenek, és életükben kiemelkedő fontosságú a hormonális egyensúly helyreállítása.

A Zemplén lenyűgöző vidéke és békés környezete ideális helyszín a felfedezésre és a gyógyulásra.

A természet nyugalmat és erőt ad, hiszek abban, hogy a természet ajándékai segítenek neked az utadon. Éppen ezért szervezem a női táborokat, hogy lehetőséget teremtsek a természet szépségének, a pihenésnek és a tudásnak ötvözésére, ami nélkülözhetetlen a hormonális egyensúly helyreállításához.

Ezek a táborok nem csupán tréningek; egy olyan közösség részévé tesznek, ahol értékes, gyakorlati tippeket kaphatsz a helyes táplálkozásról, receptekről ételkészítési praktikákról, lelki életed helyes gondozásáról, életvitelbeli tanácsokról.

Megoszthatjátok a tapasztalatokat és támogatást nyújthattok egymásnak. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a hormonális egyensúly visszaállításához, és azok a gyakorlati tanácsok, amelyek valóban jobb egészségügyi állapotba emelnek.


Játékos feladatokkal és komoly beszélgetésekkel segítelek:


Ha elindulnál a magabiztos tudás és nyugodt, hormonokban kiegyensúlyozott babatervezés útján gyere velem tovább.Egészség Workshopok 

Rendszeresen megtartott workshopjaimon minden alkalommal egy érdekes és fontos egészségügyi témát beszélünk át, amivel magasabb tudatossággal, magabiztosabb ismeretekkel, letisztult gondolkozással folytathatod az utadat, egy egészséges és boldog ÉN eléréséért.

Biztosan te is voltál már tanácstalan az étkezéseddel, hormonleleteiddel, családi betegségeiddel kapcsolatban, esetleg fogalmad sem volt, hogyan lehet egészségesen fogyni, vagy kiválasztani a neked való sportot.

Meghívott vendégelőadóimmal, vagy saját tapasztalataimmal szeretnénk neked segíteni, hogy az egészséges életmód szövevényes világában könnyebben eltájékozódj, és magabiztosabban mozogj.

Minden alkalom kikapcsolódás, minden alkalommal tanulás, minden alkalom után jobban érzed magad és ez felbecsülhetetlen.

A rendezvények pontos ideje és helye a facebook oldalamon megtekinthető.