PCOS Konzultáció

Már tudod, hogy valami nem stimmel. Nem normális, hogy pattanásokkal küzdesz még a húszas, harmincas éveidben is. Nem normális, hogy naponta, vagy kétnaponta kell mosni a hajadat, vagy hogy csomókban hullik a hajad. Máshol pedig kinőnek olyan szőrszálak, amelyek a férfiakra jellemzőek.Nem OK, hogy ugrálnak rád a kilók, és ünnepled, ha megjön a menstruációd, olyan kiszámíthatatlan. Elképzelni is nehéz, hogyan lehetne gyereked így. Ha kértél már labort, azt sem tudod, hogy mi mit jelent, és fogalmad sincs mit kellene látnod rajta. Vagy épp fogalmad sincs merre indulj, milyen orvost vonj be, és milyen labort kellene kérned.Már tudod, hogy valami nem stimmel. Nem normális, hogy pattanásokkal küzdesz még a húszas, harmincas éveidben is. Nem normális, hogy naponta, vagy kétnaponta kell mosni a hajadat, vagy hogy csomókban hullik a hajad. Máshol pedig kinőnek olyan szőrszálak, amelyek a férfiakra jellemzőek.Nem OK, hogy ugrálnak rád a kilók, és ünnepled, ha megjön a menstruációd, olyan kiszámíthatatlan. Elképzelni is nehéz, hogyan lehetne gyereked így. Ha kértél már labort, azt sem tudod, hogy mi mit jelent, és fogalmad sincs mit kellene látnod rajta. Vagy épp fogalmad sincs merre indulj, milyen orvost vonj be, és milyen labort kellene kérned.

30 000 Ft

Ilyenkor jelent megoldást a konzultáció. Ha van laboreredményed át tudjuk beszélni, hogy mit érdemes nézni benne, hogyan kell értelmezni, esetleg mi hiányzik még. Ha nincs, akkor a tüneteid alapján kibogozzuk, hogy mit érdemes megnézni.

Neked való a konzultáció, ha


Használd ki a lehetőséget, és ha a konzultáció után további programok közül szeretnél választani, akkor az árát leszámítjuk a következő programodból.