PCOS Tudástár és Étrend

3 hónapos önállóan feldolgozható programom segítégével elkezdheted a PCOS életmódot. A kezdő beszélgetés után összeállítom neked az állapotodhoz és céljaidhoz igazodó mintaétrendedet 3 hónapra.

Az étrend mellé 5 modulból, több, mint 25 videóból álló oktatást is kapsz, ami részletesen elmagyarázza a PCOS alapjait, a PCOS rövid és hosszútávú hatásait és azok kivédésének vagy a folyamat lassításának lehetőségeit, a megfelelő étkezési alapelveket, feltárja az alkalmazható étrendkiegészítőket, gyógynövényeket és fűszereket tüneteidnek és céljaidnak megfelelően. A program végén pedig nőgyógyász-endokrinológus kolléga segít még jobban elmélyedni a PCOS körbejárásában 2 videós lecke segítségével.

180 000 Ft

Önállóan feldolgozható anyag, de nem engedem el a kezed, így ha konzultációra van szükséged közben, akkor kérhetsz konzultációs segítséget, 50%-os kedvezménnyel.

Akkor javaslom ezt a programot, ha szeretnéd rendbetenni a policisztás ovárium szindrómával kapcsolatos tudásodat, de nincs időd hetente konzultálni, vagy egyéni tempóban szeretnéd feldolgozni az anyagokat. Fontos, hogy a mintaétrendnél nem tudom figyelembe venni az esetleges ételintoleranciákat, és ízléspreferenciákat, csak részlegesen, azonban az állapotodnak megfelelő étrendet állítom neked össze. Az étrend az egyik legfontosabb alappillére a PCOS életmódnak, ha ezt nem rakjuk rendbe, akkor folyamatos küzdelem lesz a PCOS elleni folyamat. Azonban ha egyéni étrendet szeretnél és hetente konzultálni, akkor válaszd a folyamatos együttműködést igénylő PCOS Magic Club programot, mert az lesz a neked való megoldás.