Módszertanom Lényege

2023.07.22

Szeretném, ha megismernétek, hogy milyen saját módszertannal dolgozom, amely a nők egészségének helyreállítására és a PCOS tünetek leküzdésére összpontosít. 

A módszerem alapját a női test működésének általános jellemzői adják, miközben figyelembe veszem az egyéni igényeket is. 

Tudom, hogy minden nő más, és ezt is figyelembe véve egyénileg és közösen, csoportban is tudunk dolgozni. Sajnos sokszor elrugaszkodtunk a természetes élettől stressz, étkezés, pihenés vagy mozgás terén, és segítség nélkül nehéz visszatalálni. Ezért fontos megismerni a testünk jelzéseit, az igényeinket és az egészséges működés alapjait. Az elméleti tudás és a gyakorlati készségek szorosan összefonódnak, és egymást kiegészítve segítenek az egészségünk helyreállításában.

Nálam az első lépés a lelki felkészülés és a tudatosság rendszerszintű fejlesztése. Ezután megismerjük, hogy miért történnek a dolgok, mi áll a háttérben, és hogyan tudjuk befolyásolni őket. Ezután megtanuljuk, hogyan lehet ezt a tudást átültetni a mindennapokba, hogy hallgassunk a testünk jelzéseire és elérjünk egy tartós javulást. Az általam kínált rendszer könnyen alkalmazható és testre szabható az életszakaszunkhoz igazodva. Az egészségünk megőrzése így szép ívet rajzol, hiszen tudjuk, mikor mit érdemes tenni, mert megtanultuk. Mi magunk irányítjuk a helyreállást és az egészségmegőrzést, mert rendelkezünk a megfelelő tudással. 

Az ügyfelek minden szinten támogatást kapnak a női egészség helyreállításában és a PCOS tünetek leküzdésében. Az önismereti munka és a tréningfeladatok segítenek helyreállítani a napirendet, az időbeosztást és a tudatosságot, ami magabiztos alapot ad. A testünk működésének megértése és a PCOS alapos megismerése a videós anyagok segítségével könnyebbé teszi a javításra való törekvést. Emellett egy endokrinológus-nőgyógyász is részt vesz a folyamatban, aki közel 3 órán keresztül magyarázza el a PCOS alapjait. Az étrend alapjainak elsajátítása a kezünkben lévő fegyver, beleértve az alapanyagok megértését, azok időzítését és az étrend-kiegészítők, valamint gyógynövények megfelelő használatát, amelyek segítenek tökéletesíteni a folyamatot. 

Gyertek és vegyetek részt az egészségmegőrzés és a testünk harmóniájának útján! Az általam kínált módszertan segít visszatalálni az egészséges és boldog élethez. Várakozással tekintek arra, hogy segíthessek nektek ezen az úton!